MNETP Szervezeti felépítés Korábbi tevékenységek ETP Magyar stratégiák Kapcsolat
Kapcsolat


Konzultáció „Az egészségre vonatkozó állításokat tartalmazó élelmiszerek fejlesztése” c. útmutatóról.

2017. február 7.

Tisztelt Hölgyem/ Uram,

Örömmel értesítjük, hogy a PATHWAY-27 EU FP7 pályázat keretein belül elkészült az „Egészségre vonatkozó állításokkal rendelkező termékek fejlesztésének Ipari útmutatójá”-nak (Industry Guidelines for developing products with health claims) megvitatásra bocsátható tervezete.

Az Útmutató elsődlegesen a kis- és középvállalkozások (kkv-k), beszállítóik és kapcsolódó szolgáltatóik számára készült. Az Ipari Útmutató célja, hogy a termékfejlesztés lépésein keresztül mutassa be azon szempontokat, melyek elengedhetetlenek az egészségre vonatkozó állítással rendelkező termékek fejlesztéséhez.

A PATHWAY-27 Konzorcium az Ön segítségét kéri, hogy olvassa el az útmutató tervezetet, és észrevételeivel járuljon hozzá ahhoz, hogy még inkább a kkv-k igényei szerint alakíthassuk azt.

Mellékelten küldjük az Ipari Útmutató tervezetet word kiterjesztésben. Kérjük, a korrektúra használatával közvetlenül a szövegbe írja javaslatait, megjegyzéseit. Ezenkívül egy értékelő kérdőívet is csatolunk, melyben további észrevételeit szeretnénk kérni.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy, a témához nem kapcsolódó, szervezetek elleni panaszokat, személyes vádakat vagy sértő megjegyzéseket tartalmazó megjegyzéseket nem vesszük figyelembe.

Kérjük, hogy visszajelzését 2017. április 10-ig küldje vissza nekünk.


Segítségét előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
dr. Sebők András
cégvezető
Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.
1096 Budapest, Haller u. 2., Hungary
Tel: +36 1 433 1470; Fax: +36 1 433 1480
E-mail: a.sebok@campdenkht.com
WEB: www.campden.hu

Kutatói keres-kínál
Magyar Technológiai Platform © 2014. Minden jog fenntartva.